Udhëzime për përdorim Keto BodyTone

Udhëzime për Keto BodyTone

Kapsulat Keto BodyTone kanë karakteristikat dhe indikacionet e tyre për përdorim. Para blerjes, duhet të studioni me kujdes se si ndodh humbja e peshës përmes ketozës. Kjo është e rëndësishme për ata që duan të arrijnë sukses maksimal në procesin e humbjes së peshës dhe duan të dinë se si ta përdorin këtë ilaç.

Si të përdorim kapsulat

si të përdorni kapsulat Keto BodyTone

Kapsulat Keto BodyTone duhet të përdoren në mënyrë rigoroze sipas udhëzimeve. Kursi zgjat 1 muaj. Kapsulat duhet të merren 2 herë në ditë, gjysmë ore para ngrënies. Kapsulat duhet të lahen me sasi të bollshme uji. Ato merren më mirë para drekës dhe darkës. Gjatë këtyre periudhave të marrjes së ushqimit, kapsulat absorbohen më së miri. Në këtë rast, dieta duhet të rregullohet për humbjen e peshës përmes ketozës.

Ushqyesve Përqindja e përafërt në dietë
Yndyrnat 70%
Proteina 25%
Karbohidratet pesë%

Kapsulat ketosis, indikacionet për përdorim

Kapsulat ketosis janë të shkëlqyera për ata që kanë zgjedhur ketozën si model të humbjes së peshës. Kur aplikohen, kapsulat aktivizojnë marrjen e energjisë nga qelizat dhjamore, duke i djegur ato në mënyrë aktive. Kjo siguron rritjen e prodhimit të trupave ketone. Nga ana tjetër, gjendja e trupit normalizohet, pesha e tepërt do të zhduket dhe oreksi do të ulet.

Para së gjithash, kapsulat janë të destinuara për burra dhe gra që vuajnë nga dhjami i tepërt i trupit. Në procesin e konsumit, oreksi do të ulet dhe apatia dhe lodhja e vazhdueshme do të zhduken. Me përdorimin e duhur të ilaçit, pesha e tepërt do të zhduket dhe proceset e tretjes në trup do të normalizohen.

Kundërindikimet për përdorim

Kapsulat nuk kanë kundërindikacione për përdorim. Të gjitha në sajë të përbërjes natyrore. Të gjitha në sajë të përbërësve lehtësisht të tretshëm që janë në përbërjen e ilaçit, mes tyre:

  • Beta-hidroksibutirati shkakton ketozën në trup;
  • Kompleksi i acideve dhe vitaminave në kapsula ndihmon në ndarjen dhe asimilimin e yndyrnave;
  • Ekstraktet e bimëve dhe bimëve kanë një efekt antioksidues dhe normalizojnë tretjen;
  • Mikroelementët ndihmojnë në mbajtjen e një niveli të lartë të ketozës së vazhdueshme.

Nëse keni dyshime, këshillohuni me një mjek. Por kapsulat holluese janë plotësisht të testuara dhe të sigurta. Mbron trupin nga zhvillimi i diabetit, tumoreve dhe sëmundjeve kardiovaskulare. Droga është plotësisht e sigurt dhe e disponueshme për blerje në Shqipëri.